El Terrassa torna a perdre a Oriola (2-1)

El Terrassa reacciona quan es queda amb deu i en el darrer moment Florian quasi empata

El Terrassa va tornar a perdre un partit, un trist costum aquesta temporada, però va tornar a oferir símptomes que alguna cosa està canviant. Tot i patir de valent en una primera part en què l'Oriola va arribar a tenir fins a cinc ocasions clares per avançar-se, va arribar al descans amb totes les opcions per a després de la represa.

Però l'Oriola es mereixia el gol, i en el minut 17 de la segona meitat Meca va clavar una canonada des de la frontal que es va clavar a l'escaire de Miguel Ángel. Amb l'expulsió de Canet per vermella directa en el minut 79 i el 2-0 en la jugada següent d'Álex Colorado en una falta directa semblava que el partit ja estava resolt. Però aquí és on el Terrassa va treure l'orgull i va demostrar que encara no vol donar-se per vençut. En el minut 92 Heredia va escurçar distàncies, i en el minut 94 Florian va fer que Ricardo es lluís per evitar l'empat.