2a DIVISIÓ A

El Girona només té un porter en condicions per al camp de l'Hèrcules

Jorquera serà baixa per sanció i Pociello té molèsties cervicals i no s'entrena en espera de proves, amb la qual cosa Julià podria veure's obligat a convocar el juvenil Rubén

David Pociello
PORTER DEL GIRONA
«Mai passa res fins que passa alguna cosa, i després tot són inconvenients»
«Estar treballant al costat de gent amb tanta qualitat només et beneficia. És fotut no anar convocat, però en quatre mesos he après més que en dos anys»
Toni Jiménez
ENTRENADOR DE PORTERS
«Qui anirà a Alacant? Ara no val la pena pensar-ho. Dani [Mallo] està preparat; l'Albert [Jorquera], enrabiat per l'expulsió, i si les proves diuen que Pociello no està apte haurem de convocar el porter del juvenil, a qui li ha de fer una il·lusió grandíssima»

En quinze partits de lliga, David Pociello no ha vist ni una vegada el seu nom en una convocatòria del Girona. I ara que tindria l'oportunitat d'entrar-hi per la sanció d'Albert Jorquera, corre el risc de tornar-se a quedar a casa per culpa d'unes molèsties cervicals. Pociello no es va entrenar ahir a Riudarenes al ritme dels altres porters «per precaució» i està en espera dels resultats d'unes proves que li faran entre avui i demà per saber si pot reprendre l'activitat i, per descomptat, viatjar a Alacant. «Jo em trobo bé, però quan em llanço a terra noto alguna fuetada al coll.» Per si de cas, el Girona va cridar el porter del juvenil Rubén Yáñez, que treballarà amb el primer equip tota la setmana: «És important que s'entreni, que es vagi adaptant i que noti el nostre suport», diu Pociello.

El Girona va decidir tenir tres porters en la plantilla per poder donar resposta automàtica en cas de necessitat. «És la llei de Murphy», diu Toni Jiménez, que després de disposar sempre des del mes d'agost de Jorquera, Mallo i Pociello, avui només en té un per al partit de dissabte al Rico Pérez. Toni va elogiar el paper dels dos que van jugar contra el Celta: «L'Albert va estar fantàstic en la sortida [l'un contra un amb Juanlu] i la llàstima és que per un pèl no estava a dins l'àrea. I en Dani quasi va salvar l'1-2.»

Cinc porters en la sessió d'ahir

El Girona es va entrenar ahir al matí a Riudarenes amb la plantilla rigorosament al complet i un nombre de porters gens habitual: cinc. Als tres habituals (Jorquera, Mallo i Pociello, que va treballar a un ritme molt inferior) s'hi van afegir el del juvenil, Rubén Yáñez (a la tarda va jugar partit de lliga al camp del Cornellà), i Martí Batrina, que s'està recuperant d'una operació d'encreuats i es va exercitar a part. Toni Jiménez encara no el veu en la recta final: «Ara està en una fase que ha de treballar de manera progressiva la coordinació i la potència de cames.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.