El Benavent cau contra el Castelldefels i acaba amb set jugadors

El Castelldefels va aconseguir ahir un triomf treballat contra un Benavent que, tot i començar molt fort, es va anar diluint a causa de les expulsions. Els locals van tenir les primeres ocasions clares, i tant Eric com Xavi Gràcia van posar a prova Planagumà amb xuts llunyans. Tot i així, va ser el Castelldefels el que es va acabar avançant després que Uri aprofités una falta per fer el 0-1 (30').

Després de la represa, l'equip de Mauro Ravnich es va complicar el partit en excés, ja que l'arbitre va acabar expulsant Flamarique, primer, per doble amonestació, i Adrià i Eric després, per donar una puntada desproporcionada a un rival. Ja amb superioritat, Boris va sentenciar l'encontre en transformar un penal (90').

BENAVENT
0
CASTELLDEFELS
2
BENAVENT:
Marc, Izquierdo, Isma, Xavi Gràcia, Peña (Romario, 78'), Besora, Flamarique, Eric, Adrià, Rey (Francesc, 60') i Riera (Padrones, 76').
CASTELLDEFELS:
Planagumà, Lavilla, Amantini, Alberto García, Pablo Leal, Jorge Sánchez, Uri (Kevin, 69'), Alberto, Toni Pérez (Jairo, 82'), Boris i Achille (Fermo, 62').
GOLS:
0-1(30') Uri. 0-2 (90') Boris, de penal.
ÀRBITRE:
Barceló Roca.
T.G.:
Als locals Izquierdo, Besora i Eric, i als visitants Planagumà, Amantini, Pablo Leal, Alberto, Boris, Achille i Fermo.
T.V.:
Als locals Xavi Gràcia (90') i Flamarique (55') per doble amonestació, i Eric ( 66') i Adrià (59'), per doble amonestació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.