3a DIVISIÓ

Inèrcies que es mantenen

El Reus encadena una altra victòria, contra la Pobla i és líder provisional

Pablo Álvarez va avançar els de casa (16') i Xavi Marquès va sentenciar

Els roig-i-negres han obtingut els nou punts en joc i els grana, cap

Santi Castillejo
TÈCNIC DEL REUS
«Hem vençut patint, però hem tingut el control del partit i els jugadors s'han mostrat molt compromesos»
«Estic molt satisfet amb el bon inici i els nou punts són importants amb vista al calendari complicat que ve»
Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«L'equip ha estat tou, sobretot en la primera part. En la segona part, quan semblava que ho havíem solucionat, el Reus ha marcat la sentència»
«Hem de creure en les nostres possibilitats i aprofitar les ocasions»

De tres en tres. Aquesta és la millor fórmula per sumar i, de moment, el Reus sembla que hi estigui abonat, ja que ahir va encadenar la tercera victòria en lliga, contra la Pobla de Mafumet, que està immersa en una dinàmica inversa i encara no ha aconseguit cap punt.

Els roig-i-negres, que han guanyat els quatre partits oficials disputats fins ara, van saber imposar que tenen més experiència i encert contra un filial del Nàstic que, tot i intentar-ho, gairebé no va inquietar la defensa dels locals. I és que l'equip de casa, que es va avançar ben aviat gràcies a Pablo Álvarez (17'), va saber controlar el ritme del partit a la seva conveniència i només va cedir el domini en el primer tram del segon temps, fins que Xavi Marquès va deixar el duel dat i beneït a falta d'un quart d'hora.

Tot i que el conjunt reusenc no va patir gaire, tot hauria pogut canviar en el minut 2, quan Aleix –el millor de la Pobla– va superar Moragón en la sortida i va xutar sense oposició. Però l'encert de Sangrà, que va treure la pilota sota la mateixa línea de gol, va evitar el 0-1. A partir de llavors es van veure dos equips a l'expectativa, fins que en el minut 16 el Reus va posar-se al capdavant gràcies al seu nou referent ofensiu: Pablo Álvarez. I és que el davanter asturià, que ha fet quatre gols en quatre duels oficials, va iniciar una triangulació perfecta amb Masqué que ell mateix va culminar amb una rematada al segon pal davant un Yelco vençut. Llavors, en el que va restar de la primera part, el Reus va saber jugar amb el resultat a favor i va mantenir el control. Fins i tot va disposar d'ocasions per ampliar l'avantatge. La més clara la va protagonitzar el mateix Pablo Álvarez (36'), que va veure el porter visitant avançat i va intentar superar-lo amb una volea que no el va sorprendre. Amb tot, el resultat es va mantenir fins a la mitja part.

Embranzida grana.

Santi Coch va fer dos canvis a la mitja part (Youcef per Migue i Llobet per Chechi) i, en els primers minuts després de la represa, la Pobla va acaparar el control de la pilota i les ocasions de gol. Això sí, aquestes arribades gairebé no van generar perill a la porteria defensada per Moragón i, a mesura que els grana ho anaven intentant, el seu domini s'anava diluint. Finalment, Xavi Marquès, que ahir jugava el seu segon duel, va sentenciar amb un xut magistral de falta des de la frontal que es va colar arran de l'escaire, fent inútil l'estirada de Yelco (75').

Amb tot, el Reus, que dimecres té la cita de la copa a Mèrida, manté la seva inèrcia de victòries i se situa líder provisional, mentre que la Pobla no ha pogut obtenir cap punt. Això sí, malgrat la derrota els grana estan demostrant en aquest inici de lliga que tenen la qualitat suficient per vèncer ben aviat. És qüestió de temps.

REUS DEPORTIU
2
LA POBLA DE MAFUMET
0
REUS DEPORTIU:
Moragón, Edu Vives, Sangrà, Ferran, Taranilla, Ortega, Borja (Xavi Marquès, 61') Pitarque (Vivi 78'), Álvaro, Masqué i Pablo Álvarez (Isma Rojas, 76').
LA POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Marc, Vivó, Denís, Chechi (Llobet, 46'), Ton, Ñoño, Roca (Alfons, 61'), Cristino, Youcef (Migue Montes, 46') i Aleix Vidal.
GOLS:
1-0 (16') Pablo Álvarez. 2-0 (75') Xavi Marquès.
ÀRBITRE:
Sánchez Rico.
T.G.:
Als locals Ortega, Borja, Pitarque, Álvaro, Pablo i Ferran, i als visitants Aleix, Ñoño, Vivó i Cristino.
T.V.:
Cap.
ASSISTÈNCIA:
Uns 800 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.