Nova rivalitat lleidatana

El Benavent i el Balaguer s'enfronten per primer cop en partit oficial

El Municipal de Benavent rebrà aquest migdia el primer derbi lleidatà de la temporada en un duel mai repetit fins ara en competició oficial entre els dos equips. Per una banda, el Benavent, club que debuta aquesta temporada a tercera divisió i que, de moment, no coneix la derrota. Per l'altra banda, el Balaguer, entitat clàssica de la categoria ( 28 temporades a tercera) que veu com un equip lleidatà històricament inferior s'ha posat al seu mateix nivell. Per això, i tot i que entre tots dos equips no hi ha cap rivalitat rellevant, l'enfrontament ha generat un gran rebombori, sobretot a Benavent de Segrià. L'expectació que l'enfrontament ha obert a la població és tan gran que no només s'ompliran tots el seients habituals del Municipal, sinó que el club ha decidit habilitar unes graderies supletòries per permetre la presència d'un centenar més d'aficionats. I les novetats no acaben aquí, ja que l'entitat segrianenca també ha decidit ampliar la notorietat del matx convocant la Festa Asisa –un dels patrocinadors del club–, que, entre altres coses, significarà el lliurament d'un obsequi a tots els assistents a l'enfrontament.

Jordi Casals no s'ho perdrà.

El president de la Federació Catalana de Futbol és una de les autoritats que ha confirmat la seva presència en el primer derbi de la història entre el Benavent i el Balaguer. D'aquesta manera, Jordi Casals estarà al costat d'Andreu Subies, president del Benavent i vicepresident primer de la federació, en un partit de tanta rellevància per al màxim dirigent del club segrianenc. En el partit també hi haurà diverses autoritats polítiques com ara Rosa Maria Caselles, alcaldessa de Benavent de Segrià, i Miquel Aguilar, vicepresident de la Diputació de Lleida.

Dos conjunts en un moment dolç

A part de ser un nou derbi lleidatà, el partit entre el Benavent i el Balaguer també tindrà un enorme interès pel bon moment esportiu dels dos equips. Els locals, que encara no coneixen la derrota a tercera divisió, van debutar a la categoria amb una victòria històrica contra el Palamós i van continuar puntuant la setmana passada, en empatar al camp de l'Amposta. El Balaguer, de la seva banda, va començar la temporada amb una derrota per la mínima a Reus, però es va refer amb un cop d'autoritat en la segona jornada, en què van golejar l'Europa de Pedro Dólera per un contundent 4-0.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.