CICLISME

El repòs hivernal dura poc

La delegació gironina de ciclisme preveu una desena de curses en els dos primers mesos del 2010

Els primers mesos de l'any no eren competitivament rellevants fa uns quants anys. La popularització de l'esport de les dues rodes ha creat la necessitat competitiva en mesos que abans es reservaven per al repòs i per agafar forces. Córrer és disfrutar i córrer és entrenar-se també. Per això, les proves que es programen, almenys en l'àmbit local, en els primers mesos de l'any cada cop tenen més adeptes. No es fa estrany, ja que entre gener i febrer l'oferta local és cada cop més gran.

En la modalitat del BTT, el circuit Gran Premi la Selva tindrà aquest any cinc proves. La primera arribarà el 24 de gener i es farà a Maçanet de la Selva. Serà ja el mes de febrer (el dia 7) quan està prevista la cursa de Vilobí d'Onyar. La resta de proves d'aquest primer circuit d'hivern es faran el dia 14 a Riudarenes, el 21, a Bescanó i el 7 de març, a Sant Hilari Sacalm.

És més recent la creació del campionat gironí d'hivern de carretera, que aquest any arribarà a la quarta edició. La primera de les cites està prevista pel 24 de gener, a l'Estartit. La segueixen la de Bescanó, el dia 31, la d'Olot, el 7 de febrer, la de la Bisbal d'Empordà, el 14 de febrer i la de Cassà de la Selva, el 21 de febrer. El circuit més consolidat de BTT en l'àmbit gironí arrencarà aquest any força aviat, tant, que la primera cursa d'aquest any del circuit català de referència serà el dia 28 de febrer a Fontcoberta.

Fred i fang.

Són les característiques comunes en la majoria de proves de ciclocròs, la modalitat hivernal per excel·lència que, en els últims anys ha tingut una revifada en la demarcació de Girona. Aquest diumenge dia 28 es farà el campionat de Catalunya de l'especialitat a Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.