Més esport

Hermida tornarà a lluitar pel podi

Ciclisme. El cerdà disputa demà el mundial elit de BTT, una prova especial i en la qual va ser campió el 2010

Josep Antoni Hermida té la intenció de tornar a lluitar per pujar al podi en el mundial elit de BTT que disputarà demà a la localitat austríaca de Saalfelden. El cerdà considera el mundial una prova molt especial per a ell, ja que té quatre títols diferents en el seu palmarès. Va guanyar el mundial júnior l'any 1996, el sub-23 el 2000, el de relleus el 2005 i, finalment, el de l'elit l'any 2010. En l'edició de l'any passat, Hermida va ser quart, com el 2009, i l'any 2005 va guanyar la medalla de bronze.

El ciclista de Puigcerdà arriba a aquest mundial després de la seva quarta posició en els recents Jocs Olímpics de Londres, on va estar lluitant per pujar al podi fins gairebé al final. En aquest mundial té la intenció de tornar a estar amb els millors. Hermida va descansar uns dies després dels Jocs per deixar enrere tota la pressió olímpica i va retornar a la competició el cap de setmana passat. Va ser en una cursa de la Bundesliga alemanya, en la qual hi havia molt de fang i va tenir dues punxades. El resultat final no va ser bo, va ser setzè, però va retrobar les sensacions de competir i va finalitzar la cursa perquè li servís com un bon entrenament.

Desqualificat en el relleu

Hermida havia de començar a posar-se a prova en el mundial en la cursa del relleu per equips que es va disputar ahir, però al final ni tan sols va poder córrer, ja que l'equip va ser desqualificat abans que ell prengués la sortida. El relleu el disputen quatre corredors de diferents categories, el sub-23 Cristofer Bosque de Puig-reig, el júnior Javier Cerdeno de Castella-la Manxa, Anna Villar de Montcada i Reixac, i l'elit Hermida. Des de l'inici l'equip va anar en les últimes posicions i entre el segon i el tercer relleu va ser desqualificat. Hermida disputarà demà la cursa elit, i diumenge tancarà el mundial amb una prova que s'estrena, l'eliminació. Hi haurà sèries de quatre corredors i els dos millors aniran passant eliminatòries fins a la final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.