HANDBOL

1a ESTATAL FEMENINA

L'Amposta comença la lliga amb triomf

Tot i la revifada del Molins en el segon temps, quan es va situar a 3 gols, el conjunt d'Ivan Dragic va controlar sempre el partit

MOLINS DE REI

24

AMPOSTA

30

MOLINS DE REI:

Zambrana, Ruiz (1), Navarro (2), González (11), Alfaro, Solana, Llopart (1), Ecoz (2), Bernabé (1), Lladró, Bonilla, Bermúdez (5), Molero i Gimeno (1)

AMPOSTA:

Robles (1), Egaña (9), Domingo (6), Laia Uliaque (1), Simon (4), Frnova (5) i Topic (4) –equip inicial–, De la Iglesia, Palmer, Margalef, Gibert, Ungureanu i Marques.

PARCIALS:

1-3, 3-6, 3-7, 6-8, 8-13, 9-16; 12-17, 14-21, 16-22, 19-24, 22-25 i 24-30.

ÀRBITRES:

Sergi Melús i Eduard Molino.
Exclusions:
Alfaro, Ecoz (2) i Gimeno, del Molins de Rei, i Domingo, Frnova, Simon, Topic (2) i Egaña, de l'Amposta.
Directa a Ruiz.

L'Amposta no es va apartar gens ni mica del guió previst i va obtenir ahir a la pista del Molins de Rei la primera victòria de la temporada en la primera estatal femenina. Les noies d'Ivan Dragic van controlar el partit amb solvència i el tècnic va poder fer rotacions i fer jugar les juvenils.

El conjunt del Montsià va marcar el terreny de bon començament amb una defensa 5-1, amb Itxaso Egaña d'avançada, que li va permetre robar pilotes. En el segon període, amb els canvis, l'Amposta es va situar amb una defensa 6-0, que era menys arriscada i a la vegada limitava una mica més les possibilitats de la pivot rival Maria González, la millor jugadora del seu equip amb onze gols. Les del Montsià, no obstant això, van abaixar una mica el ritme de defensa i el Molins de Rei es va situar a només tres gols en el minut 52. Malgrat la reacció, el triomf no va perillar.

Quan faltaven dos minuts per al final del partit i amb l'enfrontament resolt a favor de les de Dragic, la local Ruiz va fer una dura entrada a Sílvia Domingo, que no es va fer mal; Ruiz, però, va veure la targeta vermella directa.