Opinió

De reüll

Del fum, fum, fum al pressupost

Algú no ha fet prou bondat aquest any, que els Reis no han pogut portar pressupostos. Mira que ho hem intentat posant-ho a la carta per davant i per darrere, però, de moment, no hi ha manera. Haurem de mirar si els podem trobar a les rebaixes!

Anar a les rebaixes sempre està bé. És animat i sempre t’hi trobes algú que també busca les oportunitats del dia. A vegades, trobes gangues, però a vegades, t’has de conformar amb els saldos, que és una altra manera de tenir les coses que vols però una mica pitjors. Deu ser per això que en aquestes rebaixes que ja han començat ja no podem entendre la diferència entre l’esquerra i la dreta, les polítiques socials o les demandes de la patronal. En plena crisi econòmica, energètica i climàtica com la que estem vivint, el més important és tenir clars els valors i no conformar-te amb el primer aparador que aparenti oferir un descompte llaminer.

Les veritables oportunitats s’amaguen sense gaires campanyes de màrqueting, però això sembla que avui dia està totalment renyit amb la política catalana. L’escola de les consignes buides i el “fum-fum-fum” agafa, cada cop, més embranzida i fa difícil aconseguir l’objectiu marcat: els pressupostos. Cal tornar a l’essència, als valors, i es busquen polítics prou valents per fer-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia