L'ajuntament de Cardedeu renuncia a la reincorporació de Genís Carbó

L'ajuntament de Cardedeu (Vallès Oriental) ha emès un comunicat on renuncia a una futura reincorporació del fins fa poc Assessor Tècnic dels Serveis Tècnics, Genís Carbó, recentment imputat en el «cas Pretòria». L'ajuntament, «tot i entendre que la presumpció d'innocència ha de prevaldre fins que la Justícia hagi pogut demostrar els fets que se l'imputen» anuncia que prescindirà de Carbó i que ha convocat una Comissió de Treball de l'Àrea d'Urbanisme amb tots els grups municipals «per donar els màxims detalls dels projectes que portava Genís Carbó». Malgrat insistir que «no té cap dubte del rigor i la legalitat» amb què s'han treballat aquests projectes i que tots estan en una fase molt incipient i de gestió interna, el consistori afegeix que no té «cap inconvenient en revisar-los les vegades que facin falta per esvair qualsevol ombra de dubte» i també posa la documentació a disposició de qualsevol persona del municipi.

Genís Carbó ha treballat a l'Ajuntament de Cardedeu entre el 10 de gener del 2008 i el 4 de novembre del 2009 com assessor tècnic i amb una retribució de 29.284 euros bruts anuals. Durant aquest temps, segons explica l'ajuntament, ha fixat les bases dels projectes que li ha encarregat el govern municipal i que estan recollits tant en el Pla d'Acció Municipal com en els programes electorals dels partits que donen suport al govern, és a dir, CiU i ERC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries

El PP proposa una “autopista fiscal” per pagar els impostos més baixos

figueres
política

Aragonès demana el vot per evitar noves retallades

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança un nou atac massiu contra la xarxa elèctrica ucraïnesa

Barcelona
política

Illa a Madrid: “Catalunya ha d’ajudar a millorar Espanya”

barcelona
Estat espanyol

Dirigents i militants socialistes demanen a Sánchez que no plegui

Barcelona
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles