Els pares de l'escoleta número deu de Torrent es manifesten davant del plenari

Ha estat suspès el curs fins a nova ordre degut als desperfectes causats pel vent i és la tercera vegada que l'alumnat ha de restar a casa

Degut a la forta ventada de dijous passat, l'escoleta infantil número deu de Torrent va haver de suspendre les classes a causa de la despenjada fortuïta de diverses xapes d'acer existents al sostre de les aules prefrabricades.

Aquest accident provocat pel fort vent, va alarmar el professorat i la totalitat de pares i mares de l'alumnat que es troba escolaritzat a aquest centre. El vent també provocà talla circuïts, amb la qual cosa, en algun sector de l'escola provisional, hi havia una forta sentor a cable cremat.

Com que les classes han estat suspeses fin s anou aví, els pares i mares implicats amb el centre, es personaren a les portes de l'Ajuntament, en el moment en que s'hi celebrava una sessió plenària vespertina, a fi de demanar la construcció definitiva d'aquesta infraestructura educativa promesa fa anys.

Algunes de les persones concentrades, van tenir accés a la sala de plenaris en la qual van manifestar la seua protesta desplegant paraigües davant la manca d'informació del grup popular i de l'alcaldessa de Torrent, que van abandonar el plenari a corre-cuita després de la intervenció del president de l'Associació de Mares i Pares de l'escoleta número 10.

No és la primera vegada que realitzen protestes aquest col·lectiu de mares i pares implicats. Des del començament de curs (que ja es va fer amb retard) fins la data de hui, són tres els moments en que l'alumnat ha hagut de fer un parèntesi en el calendari escolar per alguna o altra raó.

La torre de marfil

PERE ROSSELL

Si hi ha alguna cosa que no es pot permetre un servidor públic, i molt menys una alcaldessa en funcions, és el fet de tancar-se en la seu torre de marfil, convocar les sessions plenàries quan disposa de temps a la seua agenda i no ha d'anar a fer-se la depilació o les ungles o la perruqueria (com sembla que és el cas) i d'esquena a la realitat social del poble i, el que és pitjor encara, no rebre les persones que necessiten del seu suport, en forma i manera. L'alcaldessa es va embotir dins una samarreta groga el dia en que aquesta associació de mares i pares protestava per la forma i manera amb que va començar el curs, però això no vol dir que estiga del cantó de solventar els problemes que té el centre. El que ha de fer la primera munícep és demostrar que té voluntat política i fer que les màquines de la conselleria del seu homòleg de partit (amb el qual sembla que té molta mà) comencen a fer els fonaments del centre allà on cal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.