Girona Decideix es reorganitza després de la negativa de López Tena

Garanteixen que hi haurà consulta sobre la independència el 25 d'abril

Un grup de sis o set persones passarà a formar part de la comissió executiva que a partir d'ara s'encarregarà d'organitzar el referèndum d'independència a Girona pel proper 25 d'abril. El portaveu de Girona Decideix, Biel de Montserrat, admet que els va «sorprendre» la negativa final de l'equip d'Osona Decideix, que liderava Alfons López Tena, però també diu: «Hem tingut clar que calia tirar endavant com fos.»

Lamenten que el procés per l'entrada de López Tena i el seu equip hagi suposat la paralització de gairebé un mes, però a partir d'ara es reprendran totes les converses per obtenir els locals per fer la consulta, i també amb la trentena d'entitats que ja s'havien adherit a la campanya. Seguirem el protocol que es va aprovar en l'assemblea i que va obtenir el vistiplau dels voluntaris que van assistir massivament a la trobada.

Des de Girona Decideix s'assegura que no hi ha fissures en la consecució de la consulta de l'abril entre les entitats Òmnium Cultural, ADAC o el casal El Forn, ni entre les quatre forces polítiques que hi donen suport. Sostenen que hi ha «il·lusió» entre tots els integrants, que a partir d'ara intensificaran la seva dedicació al projecte. Cap dels integrants de la comissió executiva estarà dedicat exclusivament al projecte, però tots dedicaran diverses hores al dia a l'organització i gestió de la consulta sobre la independència. La plataforma valora molt positivament la resposta de la ciutadania en els dos actes públics organitzats fins ara i esperen que continuï a l'alça el ritme d'inscripció de voluntaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.