Política

El Carmel rep Abascal amb una cassolada

El líder de Vox s’hi torna i pronostica que el partit ultradretà traurà una “representació extraordinària” el 14-F

El candidat Ignacio Garriga utilitza un incident puntual al barri per insistir en la “falta de seguretat”

Alguns veïns del Carmel han rebut Vox amb una cassolada des del carrer i des dels balcons per protestar contra l’acció electoral que el partit ha fet aquest dilluns en aquest barri de Barcelona.

Desenes de veïns han acompanyat els discursos amb crits de “No, no, nazis no” i han picat amb objectes des dels balcons i des del carrer. Alguns, fins i tot han utilitzat unes tanques d’unes obres per fer soroll.

El president del grup d’ultradreta, Santiago Abascal, ha respost als veïns amb to provocador: “No sé si tindran vaixella per diumenge però sé que no els quedaran forces per seguir picant perquè Vox tindrà una representació extraordinària”.

Abascal ha replicat a “aquells que vociferen i espeterneguen” des de les seves finestres que ja deuen tenir “un disgust” perquè “milers de barcelonins ja ens van donar el seu suport i cada vegada en seran més”. Per contra, ha agraït als ciutadans que han assistit a l’acte per donar-los el seu suport la seva “valentia”. Ha afegit que mentre els altres partits parlen “politiquès” i utilitzen paraules de professors d’universitat, Vox fuig de la correcció política i parla clar, com la gent corrent. Els incondicionals li han respost amb crits “president” i cantant “s’ha de votar Vox”.

El candidat del partit d’extrema dreta a la Generalitat, Ignacio Garriga, ha insistit en el seu discurs de la “falta de seguretat” a Catalunya. Garriga ha aprofitat un incident puntual d’aquesta nit de diumenge al metro del Carmel, en què durant una discussió un home ha acabat ferit, per generalitzar la inseguretat que, segons ell, es viu en la majoria de barris del país. “El 14-F començarem a escriure una altra història”, ha garantit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Arrenca la jornada electoral amb l’obertura de més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona
POLÍTICA

El periple del vot exterior

Barcelona
POLÍTICA

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona