Política

Oriol Pujol aposta per incorporar Lluís Recoder i altres alcaldes a la direcció de CDC

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, aposta per incorporar l'alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, i altres alcaldes, com el de Tortosa i Figueres, a la direcció de CDC, assegurant que ell no se sent qüestionat per ningú.

Després que Recoder hagi apostat per renovar la direcció i per obrir el nucli que envolta el secretari general del partit, Artur Mas, Pujol ha dit no veure's "qüestionat" i ha coincidit amb Mas en la necessitat d'incorporar Recoder a la direcció. "Estic absolutament d'acord que gent com Lluís Recoder s'incorpori a la direcció", ha indicat Pujol en una entrevista d'Europa Press, que va fer extensible aquesta oferta a altres alcaldes que han protagonitzat una "sacsejada" territorial que ha fet créixer CiU a nivell territorial.

Es va referir així a l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i al de Figueres, Santi Vila, que també han apostat per una renovació de cares a la direcció de CDC al congrés que el partit farà l'11, 12 i 13 de juliol.

En el cas de Bel, ha remarcat que s'han aconseguit recuperar algunes posicions a les Terres de l'Ebre després que la federació defensés el Pla Hidrològic Nacional (PHN), un fet que s'ha produït des del territori però també des del partit a nivell català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.