Política

política

El PSC presenta 110 llistes a les comarques gironines, 38 més que el 2019

L'acte es va celebrar a la Factoria Cultura Coma Cros de Salt

Centenars de persones han assistit a l’acte de presentació de les llistes que el PSC presenta a les comarques gironines per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. El grup augmenta i proposa 110 llistes en aquestes eleccions, 38 més que les que va presentar el 2019. A l’acte, que s'ha celebrat a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, han  pres protagonisme tots els candidats, que han passat per l’escenari per resumir en poques frases el seu projecte. També hi han hagut  intervencions més llargues dels candidats de Salt, Joan Martín; Figueres, Pere Casellas; la Bisbal, Òscar Aparicio; Platja d’Aro, Maurici Jiménez, i Girona, Sílvia Paneque; a més d’una intervenció final del primer secretari dels socialistes gironins, Marc Lamuà. En la seva intervenció, Lamuà ha destacat el creixement del grup com “una mostra del treball fet a la demarcació”. “Fa quatre anys ja vam presentar llistes en poblacions on feia temps que no en presentàvem i ara consolidem aquesta dinàmica. Hem pogut presentar llistes a més poblacions i tenim l’objectiu d’aconseguir més alcaldies i de ser una força decisiva als municipis”, ha declarat. “En els programes de molts dels candidats socialistes es repeteix la idea i el propòsit de governar per a tothom. Els nostres candidats coincideixen en la voluntat clara de situar els esforços en qüestions com ara la seguretat, la cura i la neteja de l’espai públic, l’accés a l’habitatge, no deixar enrere ningú, l’economia verda o les energies renovables”, va continuar explicant el líder socialista, segons el qual “ara el país té la urgència de tornar a centrar la política en les qüestions municipals”.

Al seu torn, l’alcaldable de Girona, Sílvia Paneque, ha explicat les principals línies del seu programa i la necessitat de posar en marxa els municipis: “Els catalans i catalanes van escollir Salvador Illa com la persona més votada del país i estic convençuda que els socialistes serem el grup més votat. Posar en marxa el país és fer que la nostra ciutat o municipi sigui el veritable subjecte de les nostres polítiques: endreçar el dia a dia i posar-nos en marxa en l’eficiència dels objectius i de les consecucions.” Joan Martín, candidat de Salt, ha recordat la dificultat dels últims anys i va remarcar els “magnífics candidats d’aquestes eleccions” i el fet que “estan més forts que mai”, i Pere Casellas ha parlat de “la Figueres que avança” i que és el moment de “treballar més per avançar més”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia