Política

Chacón considera que l'elecció de Pizarro evidencia una aposta del PP per "l'anticatalanisme i la catalanofòbia"

CATALUNYA

La ministra d'Habitatge i candidata del PSC, Carme Chacón, ha manifestat aquest dimarts que l'elecció de Manuel Pizarro com a número dos pel PP a les eleccions generals evidencia una estratègia del PP que aposta per "l'anticatalanisme i la catalanofòbia" perquè "pensen que ja sumaran vots a la resta de l'Estat espanyol".

Per aquest motiu, Chacón considera que "el dia 9 de març les catalanes i els catalans hem d'anar a les urnes entre altres coses perquè ja no es tracta només d'escollir entre un govern presidit per Zapatero o pel senyor Rajoy". Ha criticat que Pizarro opti a la vicepresidència econòmica perquè "va manifestar que preferia una empresa alemanya a una empresa catalana a més d'insultar alguns dels millors empresaris que té Catalunya". La candidata del PSC ha defensat l'actual vicepresident econòmic, Pedro Solbes, com un home negociador i amb "tarannà conciliador" que ha "acordat els millors pressupostos que Catalunya ha vist mai".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.