Política

Pizarro demana perdó per ocupar el número 2 de les llistes del PP

Eleccions 9 de març

El fitxatge estrella del PP per a les eleccions generals, Manuel Pizarro, ha demanat perdó per ser el número 2 de les llistes populars perquè, segons ha dit, considera que qualsevol afiliat del partit està més capacitat que ell per ocupar aquest lloc.
L'expresident d'Endesa creu que els militants s'ho mereixien més i diu que no els pot ensenyar res però s'ha compromès a suar la samarreta.
I és que Pizarro s'ha comparat amb un vell soldat forjat en batalles i guerres i ferit sovint pel tarannà del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

D'aquesta manera, el número dos de la candidatura del PP a Madrid, ha aprofitat el seu primer acte públic amb Mariano Rajoy després del l'anunci del seu nomenament per carregar contra l'executiu socialista i posar-se al servei del partit.

L'ara polític popular diu que no pot ensenyar res a les bases, però els anuncia que s'ha criat al carrer i que se sent com els vells soldats que tenen experiència en les batalles i en la guerra.

Ha assegurat que està ple de cicatrius per aquest presumpta bonança del govern socialista i recorda que va rebre abans i després de l'opa. Tot i aquesta al·lusió, Pizarro diu que de la seva boca no sortirà cap desqualificació personal cap als oponents polítics.

Decisió difícil
L'expresident d'Endresa ha fet més revelacions personals i ha explicat que li va costar molt prendre la decisió de formar part de les llistes del PP. Ara que ja s'ha decidit, però, aclareix que no li dóna cap por la responsabilitat que té per davant i està encantat de col·laborar amb el projecte de futur de Mariano Rajoy.

Dit això, Pizarro ha desplegat el seu full de ruta. El número dos popular assenyala que cal anticipar-se sempre als problemes en matèria econòmica perquè, en cas contrari, "t'agafa el toro".

El polític popular, ha deixat un sèrie de recomanacions que inclouen augmentar la confiança, incrementar la productivitat, elevar la taxa d'ocupació, assolir un model d'integració de la immigració, plantar cara a l'envelliment del país i afrontar els reptes energètics i mediambientals.

Per tot plegat demana retocs en el marc institucional i reformes fiscals. Tot i aquesta reflexió econòmica assegura que també li preocupen especialment qüestions com l'educació i la família.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

El TSJC retorna al jutjat el cas de Vergés per la vacunació a policies

barcelona
política

ERC insta Illa i Puigdemont a presentar-se a la investidura

barcelona
rússia

Putin visitarà Kim a Corea del Nord aquest dimarts i dimecres

barcelona
política

Els comuns convoquen l’assemblea per renovar direcció i projecte al novembre

barcelona
política

Un informe certifica que Garriga va despatxar despeses personals al compte de Vox del Parlament

barcelona
política

Aznar anima els ciutadans a actuar contra el “desmuntatge constitucional” de l’amnistia

b«rcelona
guerra a gaza

Netanyahu dissol el gabinet de guerra

barcelona
política

Le Pen amenaça d’expulsar Puigdemont si guanya les eleccions

barcelona
Política

Puigdemont veu en el finançament de Sánchez xantatge per investir Illa

barcelona