Economia

Pizarro culpa REE de l'apagada i defensa la gestió d'Endesa a Catalunya

Una avaria històrica

El president d'Endesa, Manuel Pizarro, culpa Red Eléctrica de España (REE) de la magnitud de l'apagada del 23 de juliol a Barcelona i defensa la gestió d'Endesa a Catalunya i la seva política d'inversions en la comunitat, perquè la companyia que presideix és "la primera inversora" en el territori català.

Pizarro manté que "és fals" que el cable d'alta tensió d'Endesa que va caure sobre la subestació de Collblanc fos la causa desencadenant de l'apagada, i assegura que "la caiguda del cable a Collblanc no va provocar l'apagada ni l'incendi en la subestació de Maragall, que no és d'Endesa, sinó de REE". Pizarro intervé en la Diputació Permanent del Parlament que està abordant el mal funcionament de les infraestructures a Catalunya.

Manuel Pizarro defensa la gestió de la seva companyia en la comunitat. Assegura que "el nivell d'inversions que estem fent a Catalunya suposa un esforç molt més gran que el que fa qualsevol empresa a Espanya, ja que entre el 2002 i el 2006 s'han destinat 5.229 milions d'euros", mentre recorda que "la meva primera visita com a president, el dia de Sant Isidre, va ser amb el 'conseller en cap'".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.