Política

Castells considera un "error" que el PSC no hagi convidat Maragall a la celebració dels 30 anys del partit

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha titllat d'"error" que el PSC no hagi convidat l'expresident i exlíder del PSC Pasqual Maragall al primer acte de la celebració del 30è aniversari de la formació, que es farà aquest divendres a la sala annexa del Palau Sant Jordi.

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha anunciat que a la trobada que tindrà lloc aquest divendres només s'hi han convidat els militants del partit i les persones que porten 30 anys dins del partit, i que Maragall ja no n'és de militant.

Està prevista la presència de 1.300 militants actuals del PSC. "Però està obert a qui vulgui", ha destacat Zaragoza. Castells, en una entrevista a Catalunya Informació, ha dit que l'expresident Maragall "hi hauria de ser", tot i no ser militant, ja que "forma part de la història del PSC d'una manera excepcional". En aquest sentit, ha destacat que Maragall mereix l'afecte de tots, perquè "ha donat la seva vida per la causa de l'esquerra, el catalanisme i el socialisme".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.