Política

Pasqual Maragall disculpa que el PSC no el convidés al sopar de divendres

Maragall ha considerat normal que el PSC no l'hagi convidat al sopar, del qual n'ha tingut constància aquest matí quan, segons ha assegurat, ho ha llegit al diari, i ha recordat que ja no forma part del PSC perquè es va donar de baixa.

De totes maneres, si els socialistes l'haguessin convidat al sopar, l'expresident s'ho hagués hagut de pensar, segons ha dit.

Pasqual Maragall ha assistit aquest dissabte al matí a la IX Convenció de Ciutadans pel Canvi (CpC) que se celebra al Prat de Llobregat amb el lema "El repte federal". Segons ha dit, el seu paper dins aquesta associació "cívico-política" actualment és la de "ciutadà de base", "sense càrrecs", ha afegit, i ha explicat que és "l'amistat" allò que més l'interessa a l'actualitat i no pas la política.

L'expresident de la Generalitat i del PSC Pasqual Maragall s'integrarà a partir d'avui dins de la coordinadora de l'entitat, òrgan de direcció política que marca les línies estratègiques de CpC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.