Política

Rato acompanyarà Rajoy en la seva visita a Barcelona aquest dimecres

L'exvicepresident econòmic i exdirector gerent de l'FMI, Rodrigo Rato, acompanyarà aquest dimecres el líder del PP i candidat a la presidència del govern, Mariano Rajoy, en la seva visita a Barcelona, tres dies abans que acabi la campanya electoral, han informat fonts populars.

Està previst que Rato sigui present al míting de tancament de campanya, que se celebrarà al pavelló Madrid Arena divendres que ve. Ja va ser-hi durant la mitjanit de dijous 21 en la tradicional enganxada de cartells al costat de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i el número dos del PP a la llista al Congrés per Madrid, Manuel Pizarro, i aquesta setmana també ha anat a la presentació de la proposta econòmica del PP davant de més de 200 empresaris.

Un dels actes electorals d'aquest dimecres se celebrarà a l'Hotel Carlemany de Girona, que tindrà les intervencions de la candidata al Congrés, Alicia Sánchez-Camacho, el president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, i després de Mariano Rajoy.

A la tarda, Rajoy es desplaçarà a Barcelona per oferir un míting al pavelló Hospitalet Nord, on participaran la candidata del PP a la cambra baixa, Dolors Nadal, i Daniel Sirera. Segons assenyalen fonts del Partit Popular, l'exvicepresident econòmic del govern també hi podria intervenir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.