Política

Aznar entra en campanya donant suport incondicional a Rajoy

ELECCIONS 9 DE MARÇ

José María Aznar ha participat aquest diumenge en el míting que el PP ha celebrat a la plaça de toros de Lleó en la que ha estat la seva primera participació en la campanya electoral. Davant unes 15.000 persones, segons l'organització, Aznar ha defensat els seus anys al govern i ha assegurat que "no hi ha dret a repetir quatre anys més amb un senyor que mira al passat" i que pretén "carregar-se el país", en referència a José Luis Rodríguez Zapatero.

"Vinc a donar suport incondicional a Rajoy –ha assegurat Aznar–, com ho fet sempre, abans i ara, amb totes les conseqüències. Amb el silenci a vegades, amb la paraula quan m'ho han demanat, amb la presència o fent el que calgui per tenir el millor president del govern que pot tenir Espanya".

El líder del PP i candidat a la presidència del govern central, Mariano Rajoy, ha aprofitat el mateix míting per tornar les floretes a l'expresident Aznar: "En la meva memòria, en el meu cap i en el meu cor, sempre hi seràs".

Rajoy ha fet aquestes declaracions a la plaça de toros de Lleó davant de més de 15.000 persones, el míting més multitudinari que ha realitzat el PP des que va començar la campanya electoral. A més, prop de 2.000 persones –segons fonts de l'organització– seguien l'acte des d'una pantalla col·locada en una esplanada situada al costat de la plaça.

La presència d'Aznar no estava prevista al programa del PP i ha sorprès tots els assistents quan ha arribat al recinte acompanyant a Rajoy. Els seguien el secretari general del PP, Ángel Acebes; la dona d'Aznar i regidora a l'Ajuntament de Madrid, Ana Botella, i el president de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera. El primer que ha fet Rajoy en pujar a la tribuna ha sigut agrair les paraules que prèviament havia pronunciat l'excap de l'executiu central. Aznar havia expressat el seu "suport incondicional" al candidat del PP i havia reclamat el vot al·legant que és el "millor president que pot tenir Espanya".

"Aquest és l'acte polític més bonic a què he assistit mai –ha exclamat Rajoy–. Gràcies, José María Aznar. Cinc vegades m'has nomenat ministre, una vicepresident. Has dit paraules sentides i molt maques, i en la meva memòria, en el meu cap i en el meu cor, sempre hi seràs".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
rússia

Putin visitarà Kim a Corea del Nord aquest dimarts i dimecres

barcelona
política

Els comuns convoquen l’assemblea per renovar direcció i projecte al novembre

barcelona
política

Un informe certifica que Garriga va despatxar despeses personals al compte de Vox del Parlament

barcelona
política

Aznar anima els ciutadans a actuar contra el “desmuntatge constitucional” de l’amnistia

b«rcelona
guerra a gaza

Netanyahu dissol el gabinet de guerra

barcelona
política

Le Pen amenaça d’expulsar Puigdemont si guanya les eleccions

barcelona
Política

Puigdemont veu en el finançament de Sánchez xantatge per investir Illa

barcelona
política

Uns 300 militants i càrrecs d’ERC demanen una “renovació general” de la direcció

barcelona

Testant els dos extrems

Girona