Política

Fernández Díaz es planteja presentar una candidatura alternativa a Sirera a la presidència del PPC

El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, es planteja presentar una candidatura alternativa a la presidència del Partit Popular de Catalunya al Congrés de la formació política que se celebrarà el mes de juliol. Així ho ha pogut saber l'ACN de fonts internes d'aquest força política.

El president del PPC, Daniel Sirera, que té el suport de la direcció estatal del partit i de Mariano Rajoy, va anunciar aquest dimarts que es presentarà per repetir com a president del partit. Sirera va accedir al càrrec per designació de Rajoy després de la sortida de Josep Piqué de la cúpula del partit.

Sirera també va anunciar l'avançament del congrés del partit al juliol. Així, els populars catalans celebraran el seu congrés un mes després que el del PP a nivell estatal, que es farà a València del 20 al 22 de juny. Un avançament que ha "irritat", segons les fonts consultades, el sector encapçalat per Alberto i Jorge Fernández Díaz, ja que temen que la proximitat del congrés del PPC en relació al Congrés del PP estatal pugui "facilitar" l'elecció de Sirera com a president.

Alberto Fernández Díaz és un dels caps visibles de l'aparell del partit des de fa molts anys. Entre els anys 1996 i 2002 ja va ocupar la presidència del partit a Catalunya. Segons les mateixes fonts, Fernández Díaz "controla" les bases del partit, mentre que a Sirera se'l considera una persona designada per Madrid amb escàs suport entre la militància.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els demòcrates, en pànic

Los Angeles
Martí Majoral
Portaveu d’Alerta Solidària

“L’amnistia evidentment no esborra la repressió patida”

Barcelona

El represaliat que no volia fer mal

Dosrius
estats units

Biden es declara capacitat per guanyar Trump tot i la desfeta en el debat

barcelona
estats units

El Suprem ratifica que es pot multar a persones sense llar per dormir al carrer

barcelona
judicial

La Fiscalia també demana l’amnistia per a Mas, Ortega i Rigau

barcelona
guerra a gaza

L’extrema dreta pressiona Netanyahu per fer la guerra a Hezbol·là

barcelona
CALONGE I SANT ANTONI

ERC vol retirar del govern un edil del PP investigat per un afer personal del 2008

CALONGE I SANT ANTONI
estat units

El Suprem dels EUA diu que la fiscalia es va sobrepassar en acusar als assaltants del Capitoli

barcelona