Política

Sirera i Nadal, escridassats a la festa del Dia d'Andalusia a Rubí

ELECCIONS 9 DE MARÇ

El líder del PP català, Daniel Sirera, i la candidata al Congrés per Barcelona, Dolors Nadal, han estat escridassats avui quan visitaven la commemoració del Dia d'Andalusia organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (Fecac) a Rubí. Una desena de joves que menjaven allà han cridat "Fora, fora" i "Visca Zapatero!" quan han vist a Sirera i Nadal passejant pel recinte.

Durant la seva ruta, Sirera i Nadal han passat juntament un grup de dones de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) que també estaven menjant, i una d'elles s'ha acostar a tots dos per dir-los que està farta de pagar al seu municipi per aparcar a la zona blava.

"I qui governa a Cerdanyola?", li ha respost Sirera. Està governat per una coalició liderada per ICV-EUiA, en la què també participen ERC i CiU, tot i que sense majoria absoluta. De fet, el PP va donar suport a la investidura de l'alcalde ecosocialista l'any passat.

Després, la dona ha dit a Nadal: "Els socialistes són els meus però tampoc m'els crec", i ha afegit: "El PSOE no fa res, però la dreta roba. El PP treballa per omplir-se la butxaca".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.