Política

guerra a europa

Vuit morts en un nou atac rus contra la infraestructura portuària d’Odessa

Els ports de la regió i les infraestructures d’emmagatzematge de gra d’aquesta regió han estat objectius habituals de les tropes de Moscou

Vuit persones van morir i altres nou han resultat ferides en un nou atac rus amb un míssil balístic contra la infraestructura portuària de la regió d’Odessa, en el sud d’Ucraïna i riberenca de la mar Negra, segons l’últim balanç ofert aquest dijous pel cap de l’Administració Militar regional, Oleg Kiper.

“El nombre de víctimes de l’atac d’ahir ha pujat a vuit. Un jove de 26 anys ha mort a l’hospital a conseqüència de les ferides sofertes”, ha escrit Kiper en el seu canal de Telegram sobre l’atac perpetrat per Rússia aquest dimecres.

Segons va explicar anteriorment el viceprimer ministre per a la Reconstrucció d’Ucraïna, Oleksí Kuleba, el vaixell de bandera panamenya ‘Shui Spirit’ que transporta contenidors ha sofert danys en l’atac. Aquest “és ja el tercer vaixell estranger atacat per Rússia en els últims quatre dies”, ha recordat Kuleba, en referència a altres dos atacs russos que van afectar recentment a vaixells de càrrega comercials en la mar Negra.

Els ports de la regió i les infraestructures d’emmagatzematge de gra de la regió d’Odessa han estat objectius habituals dels atacs russos en aquesta guerra. Nombrosos treballadors portuaris han mort en aquests atacs, que també han deixat múltiples víctimes en zones residencials d’Odessa i altres ciutats de la regió homònima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia