Política

orient mitjà

Dos soldats libanesos morts i tres ferits per un atac israelià en el sud del Líban

L’exèrcit d’Israel va atacar un centre militar libanès a la ciutat de Kafra

Dos soldats de l’Exèrcit libanès van morir i altres tres van resultar ferits en un atac israelià contra una de les seves posicions en el sud del Líban, segons ha informat aquest divendres l’autoritat militar del Líban. “L’enemic israelià va atacar un centre militar a la ciutat de Kafra, en el sud, provocant dos màrtirs i tres ferits”, diu el comunicat de l’Exèrcit libanès.

Diversos soldats de l’Exèrcit libanès van morir i altres van resultar ferits des de l’inici del conflicte fa un any entre el grup xiïta Hezbol·là i Israel, malgrat que la institució militar es manté al marge dels xocs i fa tasques d’evacuació i de protecció de la població civil.

El passat dia 3, altres dos uniformats libanesos van morir en dos diferents atacs israelians: un contra un centre de l’Exèrcit libanès en la zona de Bint Jbeil, en el sud del Líban, i un altre en un atac contra un comboi de la Creu Rugeixi que estava evacuant víctimes també en aquesta zona del país.

El conflicte es va agreujar l’1 d’octubre amb la irrupció terrestre de l’Exèrcit israelià en el sud del Líban, acompanyada d’una intensificació dels bombardejos israelians al país veí, que va causar més de 2.100 morts i 11.000 ferits al Líban.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia