Política

orient mitjà

Almenys 22 morts en un bombardeig israelià contra el nord de Gaza, segons mitjans

La xifra de víctimes en més d’un any de guerra s’eleva a més 42.126

Almenys 22 persones han mort avui i diverses desenes més han resultat ferides aquest divendres en un atac d’avions israelians contra la localitat de Jabaliya, en el nord de la Franja de Gaza, on les tropes israelianes han renovat la seva ofensiva terrestre, segons informa Efe que recull mitjans palestins.

Segons l’agència de notícies palestina WAFA “avions de l’ocupació israeliana van bombardejar habitatges en Jabaliya al Balad”.

L’agència ha precisat que l’atac ha afectat quatre cases i que hi ha persones desaparegudes sota la runa.

Així mateix, WAFA ha informat que entre els morts hi ha nens i ancians, encara que no va donar xifres de víctimes.

Per part seva, l’agència Saneu, pròxima al grup islamista palestí Hamàs, ha informat també que l’atac ha causat almenys 22 i desenes de ferits.

Aquests decessos se sumen a almenys 61 palestins que van morir en les passades 24 hores a Gaza per atacs israelians, la qual cosa eleva la xifra de víctimes en més d’un any de guerra a més 42.126 morts, mentre els hospitals del nord de l’enclavament, on es concentra l’ofensiva, estan desbordats.

El dijous, altres 28 persones van morir en un altre atac israelià contra una escola que acollia a palestins desplaçats en Deir al Balah, en el centre de la Franja de Gaza, segons va confirmar el ministeri de Sanitat de l’enclavament, controlat per Hamàs.

Tant la Mitja Lluna Roja palestina com Sanitat van informar a més del trasllat d’almenys 54 ferits als hospitals, si bé el govern va denunciar que en total unes 92 persones van resultar ferides, majoritàriament dones i nens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia