Política

La consulta sobre la independència a la ciutat de Barcelona serà el 10 d'abril del 2011

Barcelona Decideix ha triat avui la data del referèndum i ha escollit les persones responsables dels grups de treball

La tercera assemblea de BCN Decideix! ha escollit la data del 10 d'abril de 2011 per celebrar la Consulta sobre la Independència que es realitzarà a la capital de Catalunya. La jornada s'ha desenvolupat aquest matí amb representants de 150 entitats i més de 200 persones presents a la sala.

L 'assemblea havia de triar entre sis dates possibles. En una primera votació en urna se n'han eliminat quatre. Finalment n'han quedat dues, el 12 de desembre de 2010 i el 10 d'abril de 2011, la proposta que ha resultat guanyadora. La votació s'ha fet a mà alçada.

Per Anna Arqué, portaveu de Barcelona Decideix, la jornada d'avui significa un pas més vers la consulta que s'ha de fer a la ciutat més gran del país, atès que ja s'ha triat la data i s'han definit les àrees de treball i els responsables de les àrees. De comunicació se n'encarreguen Anna Arqué i Alfred Bosch; de recursos, Carles Macian; de campanya, Xavier Martínez, i d'extensió, Josep González. Resta decidir  qui portarà administració electoral.






Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.