Política

Camacho avisa Nebrera que no apel·li al seu 43% dels vots per exigir res

PPC

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha deixat clar que no acceptarà que la diputada autonòmica Montserrat Nebrera, que ahir va obtenir un 43% dels vots a la seva candidatura a presidir el PP català, li reclami res apel·lant a aquest percentatge de suport obtingut.
Per la seva banda, la diputada autonòmica Montserrat Nebrera ha donat allargues a la mà estesa que li ha ofert la nova presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i ha insinuat que haurà de negociar el seu encaix en la direcció del partit directament amb el líder del PP, Mariano Rajoy, que va avalar Camacho.

Nebrera ha afirmat, recordant que la seu rival va guanyar com a candidata oficial: "No sé amb qui he d'establir aquest diàleg i de les ofertes que es derivin, si amb la candidata guanyadora i nova presidenta del PP de Catalunya o amb el president nacional, Mariano Rajoy". Nebrera ha ironitzat dient que no sap què vol dir mà estesa, ja que no coneix cap oferta concreta sobre el seu rol en la nova direcció del PP.

En declaracions als periodistes, Sánchez-Camacho ha assegurat: "No es pot reclamar res d'acord amb cap percentatge de vots. Ara hem de tenir un projecte comú".

La nova presidenta dels populars catalans ha afirmat que ella ha "guanyat" perquè té "la majoria" dels vots, i ha afegit: "La majoria és la que representa tothom".

"Qui guanya té la responsabilitat d'integrar tothom, i qui perd té la responsabilitat d'integrar-s'hi", ha subratllat Sánchez-Camacho, que aquest matí s'ha reunit amb el seu nou comitè executiu.

Reitera l'oferta
A la reunió, Sánchez-Camacho ha reiterat la seva oferta a Nebrera perquè formi part dels òrgans directius del PPC, encara que no ha precisat si li pensa oferir algun càrrec concret, ja que aquesta, com a diputada, ja és membre nat de l'executiva del PPC.

"Tinc la responsabilitat de parlar amb Nebrera, però també amb tots, ja que Nebrera és una militant més", ha afirmat Sánchez-Camacho, que ha avançat que una de les seves primeres prioritats serà resoldre "de seguida" la crisi del PP de Girona, governat actualment per una gestora, si bé no ha avançat qui serà el seu candidat a president.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

La fiscalia demana al Suprem que amnistiï Torrent i tres membres més de la Mesa del Parlament

barcelona
Vanesa Peiró i Royan
Alcaldessa de Mont-ras (JxCat)

“Hem hagut d’apujar taxes després de deu anys”

Mont-ras

Les contradiccions dels laboristes britànics

Londres
política

Sánchez exigeix al Suprem l’aplicació de l’amnistia i Feijóo imputa parcialitat al TC

madrid
política

L’Eurocambra exclou de moment Comín ignorant, com la JEC, la jurisprudència

barcelona
estats units

Kamala Harris superaria Biden en un hipotètic duel electoral contra Trump

barcelona
estats units

L’exalcalde de Nova York Rudy Giuliani queda inhabilitat com a advocat

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra i Macron retiren més de 200 candidats per frenar Le Pen

BARCELONA

Els policies investigats per càrregues de l’1-O ja demanen l’amnistia

GIRONA