Política

CiU i PSC empaten en intenció de vot i ERC puja dos punts

Política

CiU i el PSC gairebé empatarien si ara mateix se celebressin unes eleccions autonòmiques, segons el baròmetre d'hivern del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, que també revela que ERC puja en relació amb el sondeig de fa tres mesos.

El sondeig, fet a 2.000 persones a finals de gener amb un marge d'error del 2,73%, destaca que CiU obtindria el 21,4% dels vots (0,2 punts més que fa un trimestre) i el PSC, el 21% (0,6 punts menys que fa tres mesos).

ERC guanya gairebé dos punts en tres mesos, amb el 9,8% d'intenció directa de vot, i a continuació es col·loquen ICV-EUiA (5,9%), PP (3,7%) i C's (1,3%). I els indecisos són gairebé el 16% de l'electorat.

Aquesta situació, que CiU avancés en intenció de vot el PSC, ja es va donar en el baròmetre del juliol de l'any passat, on els convergents aconseguien el 23,1% i els socialistes el 22%. Aleshores, avui fa 7 mesos, ERC aconseguia un 11,3%, el PP un 4%, ICV-EUiA un 6,1% i C's, l'1,1%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.