Política

CiU guanyaria el PSC si avui se celebressin eleccions al Parlament, segons el CEO

CATALUNYA

Si avui se celebressin eleccions al Parlament, CiU passaria a ser la força amb més suport passant del 21,5% de l'abril al 23,1%. El PSC reduiria el número de vots de forma important passant del 27,9 al 22; ERC pujaria del 9,5% a l'11,3%; el PP baixaria mig punt (del 4,5 al 4), ICV-EUiA baixaria del 7,6% al 6,1% i Ciutadans de l'1,4 a l'1,1, segons el Baròmetre del mes de juliol del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), que ha estat presentat aquest dijous.

El 78,8% dels ciutadans enquestats afirmen que anirien a votar si demà se celebressin eleccions al Parlament, mentre que un 7,9% assegura que no. Un 8,1% diu que probablement aniria a votar i un 3,6% probablement no, mentre que un 1,6 no ho sap.

Pel que fa als problemes més importants, els enquestats aparquen l'aigua, que apareixia en el primer lloc en el baròmetre de l'abril, per situar l'economia (34,8 per cent dels enquestats), l'atur (30,8 per cent) i la immigració (29 per cent) com a qüestions més preocupants.

Consulteu el Baròmetre del CEO


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.