Política

Carme Chacón torna al Congrés després de 42 dies de baixa per maternitat

Carme Chacón reprendrà avui dilluns el càrrec de ministra de Defensa amb nou actes com a responsable política dels exèrcits en els primers cinc dies, després d'haver estat 42 dies de baixa per maternitat pel naixement del seu primer fill, Miquel, el 19 de maig a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat).

Chacón tornarà a l'activitat ministerial amb dues compareixences matinals al Congrés dels Diputats, la primera a la comissió de fons reservats i la segona a la comissió de defensa, a la qual informarà de les línies bàsiques del seu departament durant aquesta legislatura.

A la tarda, rebrà al ministeri de Defensa els números u del curs d'estat major de les forces armades, que cada any imparteix el Centre Superior d'Estudis de la Defensa Nacional (CESEDEN) a comandants i tinents coronel dels tres exèrcits i la Guàrdia Civil.
Demà dimarts, Chacón es desplaçarà fins a València per signar amb la Generalitat Valenciana el conveni que regularà l'ús compartit de l'Hospital Básico de València. L'endemà, imposarà al seu cap de gabinet tècnic, el tinent general del cos general de l'exèrcit de l'aire Miguel Lens, la Gran Creu al Mèrit Civil, i assistirà després al ple del Congrés dels Diputats.

Dijous, la ministra de Defensa, que durant la seva baixa per maternitat va ser substituïda pel ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, inaugurarà la jornada La Reforma del sector de la seguretat: una nova dimensió de l'acció exterior espanyola, organitzada pel Centre Internacional Toledo per la Pau (CITPAX).

Hores després, presenciarà a l'Acadèmia Bàsica de l'Aire a Lleó el lliurament de despatxos. L'agenda acabarà divendres, segons dades del ministeri de Defensa, amb la reunió del consell de ministres, la primera en què participa des del 16 de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Puigdemont insta a plantejar a l’Estat una proposta unitària sorgida del Parlament

barcelona
estat francès

Xi Jinping arriba a París per tractar els conflictes entre la Xina i la UE

barcelona
hongria

Milers de persones es manifesten contra Orbán en un feu del seu partit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que farà gratuïta l’educació de 0 a 3 anys

SANT FELIU DE GUÍXOLS
POLÍTICA

ERC fa una crida a concentrar el vot progressista

BANYOLES
guerra a gaza

Netanyahu no acceptarà acabar la campanya militar per acordar un alto-el-foc

barcelona
POLÍTICA

Junts vol fer auditories de l’habitatge per ajustar l’oferta i la demanda

PUIGCERDÀ
política

El PP duu a Salou l’intent de quedar-se amb tot el vot de Cs

barcelona
política

Els comuns retreuen ja també al PSC el suport al Hard Rock

barcelona