Política

ICV presenta la seva candidatura al Pla de Santa Maria

Alberto Hernández és l'alcaldable i l'acompanyen diferents professionals del municipi i també representants de les urbanitzacions

En un ambient distès el dissabte va ser presentada la llista d'Iniciativa pel Pla de Santa Maria. “És una llista jove i il·lusionada, formada per persones independents amb sensibilitat d'esquerres i de respecte al medi ambient que està del tot implicada amb el poble i les seves urbanitzacions”, declaraven fonts del partit. Un conjunt de persones cohesionades mitjançant els vincles de l'amistat i el veïnatge i, segons la seva portaveu, Omaira Ramos, “amb moltes ganes de millorar la vida de les persones del Pla i de les seves urbanitzacions”.

La llista va ser apadrinada per Hortènsia Grau (diputada d'ICV), que va destacar la joventut i el compromís dels seus membres, “en un moment que una part de la política està desprestigiada, però que ara més que mai és més necessària per defensar els serveis públics de la salut”. També hi va ser present el president de les Enteses, José Luis Rubio, i també hi era present Enric Verdú (responsable comarcal d'ICV i cap de llista per Valls d'ICV-EUiA).

Omaira Ramos va presentar una per una totes les persones de la candidatura fins a arribar al cap de llista, Alberto Hernández. Durant la seva intervenció, Hernández va destacar la necessitat d'establir, des de l'administració, vincles més propers amb el poble de Cabra i va centrar les seves propostes pel Pla a millorar l'atenció a nens, gent gran, joves i aquells que estan passant per un mal moment per la crisi econòmica.

Pel que fa als infants, Alberto Hernández va destacar que establiria una bona coordinació amb l'escola per tal de garantir un bon nivell educatiu al Pla, així com facilitar una oferta d'activitats extraescolars mitjançant el diàleg amb l'AMPA. Pel que fa a gent gran, va afegir que al Pla li cal un centre de dia, on avis i àvies puguin trobar-se amb els seus moments d'oci, i estar ben atesos. Pel que fa als joves va apuntar que cal millorar l'oferta d'activitats, les instal·lacions esportives, però sobretot “vetllar per la cerca activa de treball per tal que puguin quedar-se a viure al Pla”. En aquest sentit es va comprometre a fer tot el possible per reduir la xifra de 230 desocupats que actualment hi ha, mitjançant compromisos amb empreses del Pla de Santa Maria.

Per acabar Alberto Hernández va demanar, en nom de la candidatura, la confiança de totes les persones assistents i les va animar a treballar per la campanya que aviat s'iniciarà. L'acte es va acabar amb un petit refrigeri per als assistents.

A l'alcaldable Alberto Hernández l'acompanyen Omaira Ramos, Antonio Gómez (urbanització Torre Residencial Santa Maria del Pinxo), Eric Ibarra (oficial de construcció), Alan Romero (electricista d'energies netes i informàtic), Ivan Martínez (delegat sindical de construcció), Cristian Saperes (format en jardineria i gastronomia), Sergi Palau (format en electricitat i botànica), José Javier Estarli (formació en climatització i electricista i cantautor), Albert Molina (ferreter del poble) i José Ibarra (autònom de la construcció).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA