Política

sant pere de ribes

Per UM9, el nou govern estarà al marge de Blanco

UM9 té clar que “la governabilitat del municipi està al marge del PSC i els que fan de la política un ‘modus vivendi'”

Unitat Municipal 9 vol formar part del govern de Sant Pere de Ribes i té clar que la governabilitat del municipi està al marge de l'actual alcalde, el socialista Josep Antoni Blanco. L'alcaldable d'UM9 i diversos membres de la candidata van fer ahir a la tarda l'acte central de la campanya electoral a les Roquetes, en el decurs del qual van reiterar el seu compromís amb el veïnat per a la retirada de les polèmiques antenes de telefonia mòbil. En aquest sentit, la candidata d'UM9, Anna Gabaldà, va afirmar que el govern tripartit del municipi “no ha fet la feina ben feta”. Per Gabaldà, hi ha hagut un seguit de situacions i de conflictes veïnals “que no s'han intentat pal·liar a través del diàleg i la participació, tal com hagués estat normal, sinó que simplement l'alcalde ha criminalitzat aquests veïns”.

Els membres d'UM9 es va presentar ahir davant dels veïns i les veïnes de les Roquetes com un partit amb vocació de govern, ja que, segons va apuntar Anna Gabaldà, consideren que són “una força responsable i capaç de produir el canvi que necessita el municipi”. L'alcaldable va explicar quines seran les prioritats de la formació si tenen responsabilitat al govern municipal de Sant Pere de Ribes: “S'ha de desenvolupar una regidoria de promoció econòmica i formació i ocupació per fer front a l'atur que hi ha al municipi”. Paral·lelament, a UM9 creuen que és cabdal afrontar polítiques socials noves: “No s'ha fet prou, i ens fa por que hi hagi gent que no pugui pujar al tren del benestar social”. “Hi ha molts ciutadans en situacions d'urgència en què l'Ajuntament no arriba a intervenir, perquè ens han dit que ni existeixen els protocols d'urgència, i s'estan produint desnonaments que no estan sent atesos per l'administració”, va lamentar Gabaldà. Pel que fa als serveis públics, a UM9 es va reiterar el compromís per evitar el desmantellament de Sant Camil com a hospital de malalts aguts i es va destacar que la formació política no acceptarà les retallades, “ni les provinents del govern de la Generalitat de Convergència i Unió, ni les del govern socialista de l'Estat”, segons va remarcar l'alcaldable.

LES FRASES

No farem cap pacte amb persones que vulguin fer de la política el seu ‘modus vivendi'
Anna Gabaldà
candidat d'um9 a l'alcaldia de sant pere de ribes
El tripartit no ha fet res per pal·liar els conflictes veïnals, només ha criminalitzat els veïns
No acceptem ni les retallades de la Generalitat de CiU, ni les del govern de l'Estat del PSOE


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.