Política

Èxit del debat electoral del Villar

El Centre d'Estudis la Serrania ha estat l'organitzador de l'acte que ha concitat una gran expectació

Amb la Sala de Plenaris de l'Ajuntament de Villar plena de gom a gom, s'ha desenvolupat un debat polític protagonitzat pels tres partits que presenten candidatura al consistori.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Centre d'Estudis la Serranía, i ha concitat l'interés d'un nombrós grup de persones que han omplert la Sala de Sessions de gom a gom, interessats com estaven a conèixer les propostes que anaven a realitzar els candidats.

Els participants han fet balanç de la legislatura que ara es clou i han plantejat millores de tota mena tenint com a referent la necessitat d'ocupació per als més joves de la vila.

També ha tingut protagonisme la demanda feta per tots tres, per tal d'aconseguir una Residència de Majors i un Centre de Dia, entre les prioritats més evidents.

El PSPV-PSOE ha llançat la proposta de fer un pacte de legislatura perquè, guanye qui guanye l'alcaldia, hi haja el compromís ferm de generar llocs de treball i ocupació.

El debat ha estat conduït pel periodista Ezequiel Castellano i el professor Daniel Martínez, que han aconseguit fer de l'activitat, un temps dinàmic i atractiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.