Política

L'oposició demana explicacions a Crespo sobre Emarsa en un ple extraordinari

També qüestionaran l'alcalde de Manises sobre els diners que ha guanyat en la loteria de Nadal

Els partits de l'oposició en l'Ajuntament de Manises demanaran demà explicacions a l'alcalde del municipi, Enrique Crespo, sobre la seua imputació en el denominat cas Emarsa, que investiga les presumptes irregularitats en la depuradora de Pinedo.

Els portaveus del PSPV-PSOE, Juan Carlos Santiago; d'APM-Compromís, Jesús Borrás, i d'EUPV, Manuel Gutiérrez, van demanar la convocatòria d'aquest ple davant les “greus imputacions” que el jutge ha realitzat a l'alcalde en relació amb el “ saqueig” en l'empresa pública encarregada de la gestió de la depuradora de València i la seua àrea metropolitana, xifrat en almenys 17 milions.

Segons l'oposició, el municipi està patint una paràlisi en la presa de decisions en la gestió municipal atés que Crespo “dedica més temps a reunir-se amb advocats i assessors per preparar la seua defensa que a les tasques de gestió dels recursos públics”.

A més, Crespo arriba a aquest ple immers en la polèmica pels diners que ha guanyat en el sorteig extraordinari de la loteria de Nadal. El PP de Manises va repartir una part del segon premi, un total de 796 dècims del número 53.404 i després de publicar-se que l'alcalde havia resultat agraciat, el jutge que instrueix la causa d'Emarsa li va requerir informació sobre els diners aconseguits.

Crespo va contestar, a través del seu advocat, que no en té cap papereta de número premiat, només un dècim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.