Política

L'Alcalde de Bellreguard es gasta més de 9.000 € en un pla d'ajust extern

Ha estat qualificat d'estrafolari pel principal partit de l'oposició

L'Ajuntament de Bellreguard ha encomanat i pagat a una empresa externa l'elaboració d'un pla d'ajust que en resum i després de 140 pàgines d'obvietats i reproducció d'informació que ja era pública, ve a dir que per a reduir el deute hi ha dues possibilitats: la contracció de la despesa en determinades partides i l'augment dels ingressos via una pujada d'impostos i taxes.

Dit pla d'ajust, fou presentat als grups de l'oposició en la Comissió Especial de Comptes que se celebrà el passat mes de juliol, i curiosament en la seua presentació l'alcalde, el senyor Jaume Ascó, manifestà que eixe pla no li agradava, davant la sorpresa dels representants del PSPV, que com no podia ser d'altra manera li manifestaren que no hi estaven d'acord tampoc amb dit pla d'ajust però per moltes més raons.

Al mateix temps, els representants del PSPV li deixaren clar que eixe Pla d'Ajust que acabava de presentar, que havia costat més de 9.000 €, perfectament haguera pogut ser realitzat pels recursos humans de l' Ajuntament de Bellreguard, amb una despesa molt menor.

Els socialistes asseguren que un document que ve a tornar a donar tota la informació de caire econòmica que oficialment cada exercici s'ha presentat públicament i als organismes de control autonòmics és una burla i un balafiament dels escassos recursos econòmics de l'ajuntament i més en temps difícils com els actuals.

Aquestes polítiques denunciades pels socialistes de Bellreguard són les que s'estan duent a terme per part de l'equip de govern municipal, polítiques que provoquen una despesa de milers d'euros sense servir per a res, amb una política d'externalització innecessària de determinades tasques que per a res es justifica.

Els socialistes de Bellreguard volen recordar que també s'ha consumat l'externalització del servei de recaptació per via executiva, que costarà als bellreguardins més de 100.000€ en quatre anys, la qual cosa contrasta amb el fet que amb una mínima inversió econòmica en recursos humans i materials a l'Ajuntament de Bellreguard, les gestions en executiva perfectament podrien ser realitzades pel departament de recaptació de la casa, operatiu i modèlic en els seus resultats des que fa 20 anys s'assumira per part de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.