Política

L'alcalde de Llançà es queda Turisme, Comerç i Promoció Econòmica

Les tres formacions del pacte de govern han tancat el cartipàs, que preveu tres tinències d'alcaldia

L'alcalde, Guillem Cusí, tindrà dedicació exclusiva

El govern de Llança, format per ERC, el PSC i APL, ja ha tancat el cartipàs. L'alcalde, el republicà Guillem Cusí, es queda Govern Local i Interior, Turisme, Comerç i Promoció Econòmica. Cusí serà l'únic que tindrà dedicació exclusiva. Tot i que la resta de regidors del govern tindran dedicacions parcials, en major o menor mesura, en funció de les responsabilitats que tinguin.

Hi haurà tres tinències d'alcaldia. Francesc Guisset (PSC) serà primer tinent d'alcalde, Claudio Grande (APL) tindrà la segona tinència d'alcaldia i Simó Calsina (ERC) tindrà la tercera.

Pel que fa al repartiment de les regidories, l'alcalde, Guillem Cusí, explica que s'han repartit per “sentit comú” tenint en compte les capacitats de cada un del regidors, i la feina a la qual es dediquen.

Tot i que en les negociacions del pacte de govern les tres formacions van fer un primer repartiment. El PSC es queda regidories de pes. Francesc Guisset (PSC) portarà Hisenda i Urbanisme i Sílvia Barris (PSC), Atenció al Ciutadà, Benestar Social i Família, i la regidoria de la Dona. Mentrestant, Claudio Grande (APL) portarà Esports, Ensenyament, Cultura i Noves Tecnologies. Mentre que ERC, a banda de les atribucions de l'alcaldia, també es queda àrees importants com ara Infraestructures i Medi Ambient. En concret, Simon Calsina (ERC) portarà Obres i Activitats, i Serves i Infraestructures. Anna Giralt (ERC) es queda Joventut, Medi Ambient i Voluntariat.

ERC va aconseguir tres regidors en les eleccions del 24-M; el PSC, dos, i APL, 1. El pacte ha aconseguit sis regidors, que tenen majoria absoluta en relació amb els 5 de CiU.

LA XIFRA

6
regidors
formen el govern municipal, creat amb el pacte entre ERC, el PSC i APL.

LA FRASE

Les regidories s'han repartit amb sentit comú. Qui és apte per a una àrea, porta aquella àrea
Guillem Cusí
alcalde de llançà (ERC)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia