Política

política catalana

procés sobiranista

Un membre del secretariat nacional de l'ANC renuncia després d'insultar la CUP

Francesc Abad va publicar diverses piulades desqualificant la formació i titllant-la de “xusma”

Fancesc Abad ja no és membre del Secretariat Nacional de l'ANC. El comitè permanent de l'entitat sobiranista li ha reclamat la dimissió després d'una sèrie de piulades aquest diumenge amb “insults i desqualificacions” a la CUP, arran de les decisions que va prendre l'esquerra anticapitalista en assemblea a Esparreguera.

Així ho ha relatat a Twitter el president de l'Assemblea, Jordi Sànchez, l'encarregat de traslladar la decisió a Abad. La dimissió es produeix l'endemà que Abad escrivís a la xarxa comentaris com “La CUP demostrant perquè la gent sense principis ni valors ni aguanten la mirada ni respecten els pactes. #xusma”.

També va dir: “Com s'han posat d'histèriques les rebentadores del procés independentista! Amb la CUP no hi ha independència”. I per acabar, després de la polèmica generada a Twitter per les seves paraules, va assegurar que dimitiria aquest dilluns, cosa que ha acabat passant.

Abad va sortir escollit per primera vegada membre del Secretariat Nacional a les eleccions internes del 14 de maig.

El reelegit president de l'ANC li ha respost : “L'insult i la desqualificació no és ni serà estil de l'Assemblea; sumar és gestionar amb respecte diferents estratègies cap a la independència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia