Política

Herrera afirma que l'actitud de Zapatero amb el finançament és "inacceptable"

El diputat d'ICV, Joan Herrera, ha afirmat aquest dissabte a Reus que l'actitud del president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, amb el finançament és "inacceptable políticament, legalment i socialment". Herrera ha mostrat el seu malestar per la "falta de negociació i d'avançament" després de la proposta de Solbes.

Herrera considera que el govern de la Generalitat necessita l'acord en matèria econòmica per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. Segons Herrera, Zapatero està "privant" les comunitats autònomes de tenir els recursos necessaris per donar resposta a la crisi anteposant els interessos de partit a les necessitats de les comunitats.

Davant aquesta situació, Joan Herrera s'ha compromès a fer tot el possible per desencallar l'acord de finançament i ha dit que al president del govern espanyol fa temps que se li han acabat tots els límits possibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.