Successos

Dos mil folis amb proves contra Artur Segarra

Un tribunal tailandès va lliurar ahir més de dos mil folis de proves al català Artur Segarra, acusat del robatori, assassinat i esquarterament del seu compatriota David Bernat el gener passat. Segarra es declara innocent dels tretze càrrecs que se li imputen, inclòs el d'assassinat premeditat, pels quals s'enfronta a la pena de mort com a sentència màxima. L'acusat va explicar a Efe que el tribunal no ha respost a diversos requeriments que ell ha enviat des de la presó i que el seu advocat d'ofici no ha pogut visitar-lo per preparar la defensa perquè ni l'ambaixada espanyola ni el tribunal financen la contractació d'un intèrpret.

Segarra va explicar que rep una ajuda de l'ambaixada espanyola de 3.000 bahts (uns 77 euros) mensuals, cosa que considera insuficient per cobrir les seves necessitats d'alimentació i higiene ateses les condicions precàries de la presó. Fonts diplomàtiques han respost que Segarra rep l'assistència consular habitual en aquests casos.

Segarra també lamenta que ha de passar setze hores diàries tancat a la cel·la amb només aigua i que les autoritats penitenciàries li prohibeixen la correspondència, fins i tot amb la família. El pròxim 1 de desembre està previst que comencin les vistes orals, en què la fiscalia cridarà 95 testimonis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia