Successos

Perd la càrrega de butà i provoca un xoc a Callús

Un camió de repartiment de butà que circulava per la C-55 al terme de Callús i en sentit Manresa va perdre la càrrega i va causar un accident, després que la furgoneta que venia just al darrere no pogués esquivar una de les 20 bombones que van caure, que amb l'impacte va començar a desprendre gas. La furgoneta va bolcar, però no hi va haver ferits.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l'incident va tenir lloc a un quart de dotze del migdia, al punt quilomètric 43. De resultes de l'accident, la calçada va estar tallada en la seva totalitat durant tres quarts d'hora, la qual cosa va causar llargues cues a la carretera. Les mateixes fonts van indicar que, a un quart d'una del migdia, ja se circulava per la via amb normalitat, tot i que encara van quedar bosses de retenció que es van anar diluint al llarg de les hores.

La fuita en una de les bombones va fer que Protecció Civil de la Generalitat activés l'alerta del pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat). Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc dotacions dels bombers, que van dur a terme les tasques de comandament de l'emergència i assistència a l'accident, a més de la supervisió de la seguretat i el suport en la gestió. També hi van intervenir efectius dels Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia