Condemnat a 36 anys de presó per haver violat quatre noies de la neteja

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 36 anys i mig de presó un veí de Cornellà de Llobregat de 67 anys per haver violat tres noies llatines i haver agredit sexualment una quarta, a les quals enganyava contractant-les per netejar casa seva.

Els fets es remunten al febrer del 2008, quan una noia boliviana de 26 anys va denunciar als Mossos que havia estat violada per Manuel Rabadán Arriaga, que havia posat un anunci en un locutori de l'Hospitalet per buscar una persona per cuidar una dona gran. El processat va dur-la en cotxe a una casa aïllada a Sant Esteve Sesrovires i li va dir que els primers dies havia de netejar la casa. En un d'aquests moments, l'acusat la va envestir i la va violar. La policia va iniciar una investigació en què va constatar que una vintena de noies havien estat contractades a través d'aquests anuncis i, al final, va localitzar tres víctimes més. L'acusat va assegurar que havia estat una relació consentida. La segona víctima, de 25 anys, va ser agredida sexualment i va poder fugir de l'agressor en donar-li una puntada de peu. A la tercera víctima la va obligar a tenir relacions sexuals amb ell dient-li que era policia –li va mostrar una credencial de l'Hermandad de Sargentos Provisionales (cos militar creat pel bàndol nacional a la Guerra Civil), a la qual pertany– i que l'expulsaria del país. La noia, a més, va quedar embarassada. Una quarta dona va ser violada després de netejar el galliner.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.