Successos

Un mort en un tiroteig al centre de Manhattan

Dos homes han obert foc a tocar de Times Square

La policia creu que pot ser un atac relacionat amb el narcotràfic

Un home ha mort en un tiroteig a la zona de Times Square, al centre de l’illa de Manhattan i una de les principals zones turístiques de Nova York, a prop dels teatres de Broadway, segons ha informat la policia de la ciutat.

Els fets han passat al carrer 44 Oest, a l’altura de la Vuitena Avinguda, cap a dos quarts de sis de la tarda de dijous hora local (dos quarts de dotze de la mitjanit hora catalana), just a l’hora on milers de persones surten de les oficines o van a sopar a alguns dels nombrosos restaurants d’aquesta part de la ciutat.

De fet, el succés ha tingut al costat d’una coneguda cadena d’hamburgueses i d’una boca de metro. La policia ha acordonat la zona immediatament, cosa que ha provocat una aglomeració de curiosos en aquesta zona, una de les més transitades de la ciutat a aquella hora.

Dos homes han sortit corrents d’un comerç de menjar ràpid, han obert foc i les bales han encertat un home, no se sap si a l’atzar o intencionadament. La víctima, un jove de 22 anys, ha rebut un tret al pit i ha estat traslladat a l’hospital Mount Sinai West, on ha mort.

La policia investiga els fets i busca els autors del crim, dels quals encara es desconeix la identitat. Segons el diari The New York Post, la policia creu que es tracta d’un atac relacionat amb el tràfic de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia