Successos

Minut de silenci a Sant Hipòlit de Voltregà per l’assassinat del noi de 15 anys

Familiars, amics i coneguts del menor s’han concentrat a la plaça de la Vila en un acte molt emotiu

Unes 200 persones han participat aquest dimarts al vespre al minut de silenci que l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ha organitzat per condemnar l’assassinat del menor de 15 anys aquest cap de setmana. Familiars, amics i coneguts de la víctima s’han aplegat a la plaça de la Vila per donar suport a la família, segons informa l’ACN. La concentració ha estat presidida per un gran crespó negre penjat al balcó de l’ajuntament.

En nom de la família, Emili López s’ha dirigit als assistents per agrair-los el suport i per acompanyar-los “en aquest esdeveniment que no hauria d’haver ocorregut mai”. Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Gerard Sancho, ha volgut mostrar el “rebuig més gran, contundent i decidit de tot el poble davant de la violència i els fets ocorreguts”.

Un home de 40 anys va matar el nou aquest dilluns de matinada en un tiroteig durant una baralla. els Mossos van detenir l’autor dels trets aquest dilluns a la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia