Successos

Escorcollen la casa del presumpte assassí d’un menor a Sant Hipòlit de Voltregà

Els Mossos han començat el registre poc després de les 9 del matí i ha finalitzat a dos quarts de dotze

L’arrestat està a l’espera de passar a disposició judicial

Agents dels Mossos d’Esquadra han escorcollat aquest dimarts al matí la casa del presumpte autor de la mort d’un menor de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). El detingut també està present en el registre que ha fet la policia catalana al número 14 del carrer Sant Martí, segons recull l’agència ACN. El registre al domicili, que ha començat a les 9 del matí, ha finalitzat pocs minuts abans de dos quarts de dotze del migdia. Un cop acabat, agents de la policia catalana i el detingut s’han dirigit fins a una nau on l’arrestat acostumava a anar. Finalment, però, no l’han fet baixar del cotxe, ja que els investigadors no han cregut pertinent fer el registre. Una vintena de mossos entre policia científica, de seguretat ciutadana i ARRO han participat en el desplegament del registre. Duien detectors de metalls per poder trobar l’arma del crim. El registre ha durat al voltant de dues hores i mitja. El detingut ha estat present durant una estona a l’escorcoll, però després se l’ha traslladat fins a un vehicle i s’ha esperat allà fins que ha acabat. Segons ha pogut saber l’ACN, l’habitatge es trobava en molt mal estat i ple de deixalles.

L’arrestat ha estat traslladat fins a la comissaria de Vic a l’espera de passar a disposició judicial.

L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ha decretat dos dies de dol oficial, ha suspès totes les activitats organitzades pel consistori i ha convocat un minut de silenci per aquest dimarts a les set del vespre a la plaça de la Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia