Societat

successos

Detingut l’assassí d’ un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

El menor ha mort de matinada a causa d’uns trets

L’agressor, un home de 40 anys que havia fugit pel bosc l’han localitzat al migdia

El municipi osonec decreta dos dies de dol i demà farà un minut de silenci a les 7 de la tarda

Els Mossos han detingut passada la una del migdia el presumpte assassí d’un noi de 15 anys que aquesta matinada ha estat assassinat a trets a Sant Hipòlit de Voltregà, a l’Osona. Els Mossos d’Esquadra confirmen que han pogut capturar l’agressor, que havia fugit pel bosc, i que la detenció s’ha fet “sense cap acte de violència”, és a dir: que no s’ha resistit. El presumpte agressor, que segons diverses fonts és un delinqüent amb múltiples antecedents de 40 anys, ha estat traslladat a la comissaria.

Sant Hipòlit de Voltregà ha decretat dos dies de dol oficial per la mort a trets del jove de 15 anys i suspèn totes les activitats organitzades per l’ajuntament. “En nom de tot el poble i des del consistori, manifestem el nostre profund dolor i el més sentit condol a la família i les amistats”, ha assenyalat l’ajuntament osonenc en un breu comunicat.

En paral·lel, el consistori ha convocat tota la població a fer un minut de silenci demà 2 de maig a les 19.00 hores a la plaça de la Vila per mostrar el suport i l’escalf a la família de la víctima. “També volem fer notori el nostre agraïment al cos de Mossos d’Esquadra i serveis d’emergències per la seva tasca en un dia tan trist per Sant Hipòlit de Voltregà”, conclou el comunicat.

Matinada

Segons les primeres informacions sobre com han anat els fets que han acabat amb la mort del jove, hi ha hagut un tiroteig ha estat durant una baralla. Els Mossos i per tal d’enxampar l’assassí han hagut d’activar els GEI (Grups Especials d’Intervenció), l’helicòpter i diversos drons Segons informen els Mossos en un comunicat, han rebut l’avís cap a les cinc de la matinada alertant que hi havia una persona ferida al carrer. Fins al lloc, s’hi han traslladat patrulles policials i els serveis sanitaris, que han localitzat el jove malferit. No han pogut fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la regió policial Central ha obert una investigació per aclarir la mort violenta del menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt