Successos

El quadern negre

Tura Soler

Caroline continua desapareguda

La família convoca demà una manifestació a Barcelona per reclamar que s’esclareixi el cas de la noia desapareguda a Sabadell el 2015 quan tenia catorze anys

Un any més la família de Caroline del Valle, la noia que va desaparèixer quan tenia 14 anys a la Zona Hermètica de Sabadell, ha organitzat una manifestació pels carrers de Barcelona, ciutat on vivia, per reclamar que el seu cas no quedi en l’oblit i que s’esclareixi on és la jove, que el dia 21 compliria 23 anys. La convocatòria és demà a la plaça Espanya a dos quarts de sis de la tarda. La mare de Caroline, Isabel Movilla, explica que en aquests moments manté una bona entesa amb el nou equip (la unitat central d’homicidis) dels Mossos que ara es fa càrrec de la investigació, i confia que entre els investigadors policials i l’investigador privat i criminòleg Carlos García Barret, que investiga per a la família de Caroline, arribin a saber què va passar amb la noia, que la nit del dissabte 14 de març del 2015 va ser vista per darrera vegada quan corria per amagar-se dels mossos que havien anat a fer una batuda a la zona de discoteques, on ella havia anat, sense que ho sabés la seva família, convençuda per uns amics. Isabel Movilla manté encara l’esperança que Caroline sigui viva i per aquest motiu ha demanat als Mossos que, amb tècniques informàtiques, elaborin un retrat de com seria el rostre de Caroline transcorreguts aquests vuit anys. “Perquè ara ja no busquem una nena de 14 anys, busquem una dona adulta de 23 anys”, explica Movilla. “Ens trobem que algú ens ha dit que ara havia vist una nena que s’assemblava a la Caroline de les fotos, però ara ella no seria així”, remarca la mare, esperançada de poder difondre aviat cartells amb la imatge de com seria Caroline en l’actualitat. El detectiu Carlos García Barret explica que a ell, com a col·laborador d’una plataforma d’ajuda a persones desaparegudes, li van demanar que intentés ajudar la mare de Caroline i així va ser com va posar-se a investigar. Barrett explica que ell té la missió de buscar una persona viva, tal com li ha demanat la família, i que periòdicament es posa en contacte amb els Mossos i els aporta tota la informació i la documentació de què disposa perquè puguin incorporar-la a la seva investigació. Els Mossos sostenen la tesi que Caroline és morta, però el detectiu i la família de Caroline consideren que, per ara, no hi ha cap prova física que avali la mort de la noia i volen que se segueixin totes les pistes. La mare creu que la seva filla podria haver estat segrestada amb finalitats de fer-la prostituir i que podria estar retinguda contra la seva voluntat. Agraeix que ara té els Mossos i el detectiu al seu costat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia