Successos

Mor un home de 74 anys, ofegat a la platja de la Gola del Ter

Un home de 74 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquesta tarda mentre es banyava a la platja de la Gola del Ter de Torroella de Montgrí. A la platja on ha passat l’incident hi havia vigilància (a la zona de Mas Pinell) i onejava la bandera verda.

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 17:03 hores, informant que havien tret de l’aigua un home inconscient i l’estaven intentant reanimar.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat un helicòpter i una unitat terrestre, que han seguit amb la reanimació cardiopulmonar tot i que finalment ha resultat infructuosa.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat fins al lloc quatre dotacions dels parcs de Torroella de Montgrí, l’Escala i la Pera i han fet, principalment, tasques de suport als diferents cossos de seguretat i d’emergències mèdiques que s’han activat. També s’han mobilitzat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i de la Guardia Civil.

Es tracta de la quarta víctima mortal a les platges catalanes en el que portem de la campanya d’estiu, que va començar el passat dissabte 15 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia