Successos

sucessos

Dos detinguts i més de mil plantes de marihuana comissades en una nau industrial de Masllorenç

S’han intervingut 200 quilos de substància estupefaent amb un valor de més de 360.000 euros al mercat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a Masllorenç dos homes de 26 anys com a presumptes autors de delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric. Segons informa la ACN, les detencions s’han produït en el marc d’una operació policial que ha servit per desmantellar un viver de marihuana en una nau industrial amb més de mil plantes. La investigació va començar pel juny i ha permès acreditar l’existència del cultiu intensiu de la planta estupefaent a l’immoble. Els Mossos afirmen que els responsables de la plantació conformen un grup criminal de quatre membres amb rols ben definits i amb l’objectiu de cultivar i traficar marihuana.

Un cop acabada la investigació, i amb l’autorització judicial pertinent, els Mossos han establert aquest matí un dispositiu d’entrada i escorcoll a la nau investigada, que estava tota habilitada per al cultiu a excepció de l’habitació on dormien els dos detinguts, i que estava connectada de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.

En l’operació s’han comissat 1.030 plantes amb un pes total de 200 quilos, que tindrien un preu de venda al mercat negre de més de 360.000 euros, segons els càlculs dels Mossos. També s’ha comissat material necessari per al cultiu. A banda dels dos detinguts avui, la policia ha pogut identificar els altres dos presumptes integrants del grup criminal, per als quals s’han activat ordres de detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.